Kirix Support Forums

Problems with wxAUI linking

Please post all general questions, comments, bug reports, and any other wxAUI feedback here.

Problems with wxAUI linking

Postby zvejkus on Mon Jun 26, 2006 3:32 am

Hello.

I am using MS Visual C++ and wxWidgets 2.6.3. I am trying to implement Ogre 3D rendering library into wxWidgets. I found out a sample which should make the Ogre work with that. But I always get linking error like this:

Code: Select all
wxbase26d.lib(string.obj) : error LNK2005: "public: class wxString & __thiscall wxString::operator=(wchar_t const *)" (??4wxString@@QAEAAV0@PB_W@Z) already defined in wxauid.lib(manager.obj)
wxauid.lib(manager.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol "void __cdecl wxAssert(int,wchar_t const *,int,wchar_t const *,wchar_t const *)" (?wxAssert@@YAXHPB_WH00@Z) referenced in function "protected: void const * & __thiscall wxBaseArrayPtrVoid::Item(unsigned int)const " (?Item@wxBaseArrayPtrVoid@@IBEAAPBXI@Z)
wxauid.lib(art.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl wxAssert(int,wchar_t const *,int,wchar_t const *,wchar_t const *)" (?wxAssert@@YAXHPB_WH00@Z)
wxauid.lib(manager.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol "wchar_t const * const wxEmptyString" (?wxEmptyString@@3PB_WB)


I think this is any problem between wxWidgets and wxAUI. Please, can you help me to solve this problem?
zvejkus
Registered User
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 26, 2006 3:26 am

Postby Ben on Mon Jun 26, 2006 8:54 am

Hi there,

This is almost certainly not a problem with wxAUI. I would make to clean your project, check your include paths, linking paths, and linking flags.

I hope for the best.

Ben
User avatar
Ben
Kirix Support Team
 
Posts: 522
Joined: Mon Dec 19, 2005 6:29 am

Return to wxAUI Questions, Thoughts & Feedback