Kirix Support Forums

Auto Refresh

Please post any help questions, requests or other feedback here.

Auto Refresh

Postby jayjay on Thu Oct 21, 2010 11:15 am

I like to use this product to build dashboard, which means auto refresh function. Is their any way to set this so the data get refreshed every 5 sec for example ?

Jay
jayjay
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 21, 2010 11:13 am

Re: Auto Refresh

Postby Ben on Thu Oct 21, 2010 3:26 pm

Hello,

Yes. I recommend writing a processing script that can run as an extension in the background. That processing script can contain a function to retrieve the data from a remote server and populate a local table, which you can then use to process your dashboard statistics.

Best,
Ben
Ben Williams
Kirix Support Team
User avatar
Ben
Kirix Support Team
 
Posts: 522
Joined: Mon Dec 19, 2005 6:29 am

Re: Auto Refresh

Postby jayjay on Fri Oct 22, 2010 11:35 am

How do i call the refresh method , went through the API and could not find. I can pop up a alert() every 5 sec..but what i want to do is refresh another sheet

Jay
jayjay
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 21, 2010 11:13 am

Return to Strata Help & Feedback